Τρί, 15 Οκτ | Nicosia municipal gardens

Cyprus Cocktail Week

Proud to participate at this spectacular event!
Registration is Closed
Cyprus Cocktail Week

Time & Location

15 Οκτ 2019, 7:00 μ.μ.
Nicosia municipal gardens, Nicosia municipal gardens, Nicosia, Cyprus

About the Event

To Difford’s Guide, το μεγαλύτερο και πιο επιδραστικό cocktail site στον κόσμο, και το WIZ Guide, ο συναρπαστικός οδηγός πόλης που ανακαλύπτει, αξιολογεί και προτείνει μέρη για έξοδο στην Κύπρο, καινοτομούν και διοργανώνουν το 1ο Cyprus Cocktail Festival.  

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, στον χώρο του Δημοτικού Κήπου Λευκωσίας στις 07:00 το βράδυ, δεκαέξι κορυφαία bars από την Κύπρο και την Ελλάδα σού δίνουν την ευκαιρία να απολαύσεις  τις signature συνταγές τους σε ένα πρωτοποριακό και φρέσκο φεστιβάλ που απευθύνεται τόσο σε καταναλωτές όσο και σε on-trade κοινό. 

Τα 8 κορυφαία bars από την Αθήνα, The Clumsies, Baba au Rum, Noel, 42, Odori, The Gin Joint, Upupa Epops και A FOR ATHENS,  έρχονται για να συναντηθούν με τα 8 κορυφαία της Κύπρου, Παλαιά Πινέζα, Zonkey, Barrel House, The Gym, Jolly Joker, Old Market, Library bar/Gin Garden και Μαντάμ σε μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση, γεύσεις και μουσική που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα events του παγκοσμίου bartending.  

Tα decks αναλαμβάνει ο Deejay 93.5, με τους Anthony 642, Jimmy D και Pueblo Franco. 

Στον χώρο θα υπάρχει street food για όλα τα γούστα από τους Serial Griller – American Burgers, The Food Garden και The PotPelly. 

Είσοδος ελεύθερη  

MAIN SPONSOR:  Άλφα Μέγα ΧΟΡΗΓΟΙ: Bacardi, Naked Grouse, Edinburgh GIN , N-ICE, Absolute

Registration is Closed

Share This Event